Reţeta lui chef Adi Hădean necesită doar 3 ingrediente este şi foarte uşor de preparat. După 4 ore de stat la rece, aceasta poate fi un desert savuros inclusiv pentru copii.
CITEȘTE ȘI: Nutriţionistul Mihaela Blic, veşti excelente pentru iubitorii de îngheţată: E cea mai sănătoasă alegere
Amestecaţi iaurtul cu laptele într-un bol, apoi adăugaţi dulceaţa sau frcutele de pădure. Amestecaţi totul foarte bine cu un blender, până obţineţi o compoziţie omogenă. Turnaţi compoziţia într-o tavă/caserolă şi daţi-o la congelator. Nu uitaţi să amestecaţi totul cu o furculiţă, din oră în oră, pentru a împiedica formarea cristalelor de gheaţă.
CITEȘTE ȘI: De ce este bine să mănânci îngheţată când te doare în gât. Alte mituri spulberate de medici
După aproximativ patru ore, îngheţata poate fi savurată.
Sursă: adihadean.ro